Huhheijaa mitä hommaa! Kirjaa lukiessa mietin, että eihän tää oo yhtään paha homma, meillä on niin paljon tavaraa jota vihaan. Mutta hei, eipäs tämä olekaan niin helppoa! Eilen maritin omat käyttövaatteet, jonka jälkeen totesin, että omat lempparit ei suinkaan ollut saatavilla, vaan pyykissä lähes kaikki, joten joudun nuo vielä marittamaan uudelleen kun saan kaikki pestyä. 5v tyttären vaatteet sujui hyvin ja hänen kaappi on nyt oikein mallikas. Miehen vaatteista maritin pois rikkinäiset ja pystyviikkasin ne, hänenkin kaapista tuli paljon parempi. 

Tänään siirryin sitten kaivamaan sänkyjen alle kadonneita sukkia sun muita ja marittamaan ulkovaatteita ja taas sama homma, ihan hiton vaikeaa! Miten voi olla näin vaikeaa luopua aivan täysin turhasta tavarasta, josta ei edes pidä? Kysynpähän vaan! No jokatapauksessa, monta kassia on mennyt ihan suoraan roskiin ja iso kasa on odottamassa, että saan kuvattua ja laitettua nettiin myyntiin, on siinäkin ihan hitosti hommaa ja tavara ei tunnu liikkuvan oikein mihinkään, vauvan vaatteetkin taidan viedä uff:lle, kun ei kerran halvallakaan kukaan niitä halua ostaa. Takaisin niihin ulkovaatteisiin, todellisuudessa minulla on YKSI toppatakki, YKSI syystakki ja YKSI hitachin logolla "koristettu" fleece, silti naulakko on oikeastaan niin täynnä, kuin täynnä voi vaan olla ja tunnin marituksella sain hoidettua villasukat, hanskat, pipot ja lasten haalarit naulakkoon. Eli ulkovaatteet jatkuu siis vielä myöhemmin. 

Järjestykseksi nyt suunnittelin tällaista:
1. Käyttövaatteet
2. Ulkovaatteet + kengät
3. Liinavaatteet + pyyhkeet
4. Kirjat
5. Paperit ja lehdet
tämän jälkeen siirryn komonoon näin;
6. astiat
7. ruuan valmistus ja säilytys tarvikkeet
8. leivontatarvikkeet
9. kuiva-aine kaappi
10. työkalut
11. kosmetiikka ja hygienia
12. askartelu
13. lelut + lastenkirjat (=lastenhuone)
14. valokuvat

Katsotaan kuinka pitkälle pääsen jouluun menessä. Kiire ainakin joidenkin asioiden suhteen tulee siinä mielessä, että kun mieheni lähtee viikon päästä muutamaksi päiväksi pois täältä, niin teemme talkoohengellä pienen remontin ja vaihdamme lastenhuoneen ja makuuhuoneen paikkoja. Ja kaikki täytyy tehdä ilman miestäni siksi, kun hän on oikein varsinainen vastarannankiiski.